Grafički dizajn

← Nazad na proizvode i usluge

Osmišljavanje i realizacija vizualnog identiteta (logo, tipografija,knjiga standarda, znak).

Logotip je kratka vizualna prezentacija vaše tvrtke. Idealno, logotip Vaše tvrtke trebao bi poticati potencijalne klijente i partnere u poduzimanju prvog koraka za suradnju. Pomno dizajnirani logotip može izgraditi povjerenje između vaše tvrtke i klijenata, pospješiti vizualni identitet i osigurati profesionalni dojam uhodane tvrtke.

U principu postoje tri osnove vrste logotipova. Prva vrsta su logotipi načinjeni prvenstveno od slova. To su logotipi poput IBM-a, Microsofta i Sonyja koji koriste samo slova uz mali detalj koji im daje prepoznatljivost. Druga vrsta su logotipi koji u svojem vizualu sadrže ilustraciju koja nam pobliže predočava čime se tvrtka bavi – poput tvrtke koja proizvodi boje i lakove, a u svom logotipu sadrži ilustraciju kista za bojanje. I treća vrsta su apstraktni logotipi poput Nike-ovog swoosha koji se povezuje s tvrtkinim brandom. Takvi logotipi su neupotrebljivi sve dok vaša tvrtka ne stvori jaku prepoznatljivost na tržištu i ne uspije povezati jedan takav apstraktni logotip s vlastitim identitetom.

Proces izrade logotipa počinje kratkim opisom tvrtke, proizvoda ili usluge koju želite vizualizirati. Nakon što naši dizajneri kreiraju inicijalne prijedloge, sve što morate učiniti jest odabrati kocept koji vam se najviše sviđa i dati upute za daljnji razvoj logotipa. Svaka će sljedeća promjena dizajna pročistiti logotip do trenutka kada budete u potpunosti zadovoljni rješenjem. Kada potvrdite konačan izgled, logotip ćemo pripremiti u više formata kako biste ga mogli korisiti za sve vrste aplikacija.

  • Dizajn i izrada web stranica (od prezentacijskih do korporativnih riješenja)
  • Dizajn poslovne dokumenacije (memorandumi, vizitke, kuverta,kalendari, blokovi, cjenici, jelovnici,vrećice)
  • Dizajn promotivnih i prezentacijskih materijala i sustava (kompletni DISPLAY SISTEM asortiman,brošure, letci, plakati, reklame)
  • Dizajn i priprema za tisak vizualizacije poslovnih i promotivnih poklona (majice, kape, upaljači,kemijske olovke, rokovnici,šalice)
  • Vizualizacija “custom made” proizvoda (jakne, košulje, kape, majice)
  • Dizajn i oblikovanje časopisa
  • Oblikovanje i idejna rješenja konačnog izgleda proizvoda. (industrijski dizajn)
  • Dizajn ambalaže i pakiranja
  • Dizajn za oslikavanje vozila i izloga